Virkistystä luonnosta

Borearctia järjestää työyhteisöille ulkoilupainoitteisia virkistyspäiviä ja tyhy/tyky-päiviä. Suosittua on esimerkiksi aloittaa päivä aamukahvilla merenrannalla Kirkkonummen Porkkalassa, tutustua oppaamme johdolla paikalliseen luontoon, Porkkalan historiaan ja kulttuuriin. Kauniilla säällä lounas voidaan nauttia ulkona.

Rentouttavaa aikaa luonnossa valtakunnallisesti arvokkaalla maisema-alueella

Ryhmän koko: 4-20 hlöä, isompikin järjestettävissä

Järjestetään ympäri vuoden

Kesto: muutama tunti - koko päivä

näe ja koe Luonto ja kulttuuri

Porkkala on valtakunnallisesti arvokasta kulttuurimaisemaa. Porkkalan saaristo- ja viljelymaisema muodostuu ulkosaariston luodoista, Porkkalanniemen kalliorannoista, pienistä luotsikylistä sekä sisämaan laajoista viljely- ja kosteikkoalueista. Maiseman runko on Porkkalan vanha postitie, joka mutkittelee luonnonmuotojen mukaan. Juuri tämä tie tuo teidät luoksemme.

Borearctian järjestämän virkistyspäivän tai tyhy/tyky-päivän aikana pääsette tutustumaan yksityiseen kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Porkkalan vanhaan kansakouluun ja sen elämän kerroksiin eri aikakausina. Teillä on myös ainutlaatuinen tilaisuus nähdä yllätys vuosisatojen takaa – kerromme siitä enemmän paikan päällä!

Porkkalassa on loistavat puitteet virkistyä luonnosta. Raikasta metsä- ja meri-ilmaa! Luontoasiantuntijamme opastavat teitä, missä sitten kuljemmekin. Halutessanne toteutamme tyhy/tyky-päivänne tietyllä luontoteemalla. Esimerkiksi syksyllä sienestys on suosittu teema.

Lounastamiseen löydämme juuri teille sopivan vaihtoehdon!

Metsän keskellä mieli rauhoittuu - tyhy-päivän ydintä
Metsäretki Porkkalassa vanhojen mäntyjen ympäröimänä
Pääset kokeilemaan miltä rahakätkö tuntuu kämmenissä
Sieniä oppimaan
Tyhy-päivän herkullinen lounas ulkona Porkkalassa
Tyhy-päivä luonnossa asiantuntijan opastuksella
Tyhy-päivä alkaa Porkkalan vanhan kansakoulun pihalta
Tyhy-päivään kuuluu tutustuminen Porkkalan rahakätköön

Ota yhteyttä