Virkistystä luonnosta

Borearctia järjestää työyhteisöille ulkoilupainoitteisia virkistyspäiviä (tyhy/tyky). Suosittua on esimerkiksi aloittaa virkistyspäivä aamukahvilla merenrannalla Kirkkonummen Porkkalassa, tutustua oppaamme johdolla paikalliseen luontoon, Porkkalan historiaan ja kulttuuriin. Ja lounastaa, vaikkapa ulkona.

Rentouttavaa aikaa luonnossa valtakunnallisesti arvokkaalla maisema-alueella

Ryhmän koko: 4-20 hlöä

Järjestetään ympäri vuoden

Kesto: muutama tunti - koko päivä

näe ja koe Luonto ja kulttuuri

Porkkala on valtakunnallisesti arvokasta kulttuurimaisemaa. Porkkalan saaristo- ja viljelymaisema muodostuu ulkosaariston luodoista, Porkkalanniemen kalliorannoista, pienistä luotsikylistä sekä sisämaan laajoista viljely- ja kosteikkoalueista. Maiseman runko on Porkkalan vanha postitie, joka mutkittelee luonnonmuotojen mukaan. Juuri tämä tie tuo teidät luoksemme.

Borearctian järjestämän virkistyspäivän aikana pääsette tutustumaan yksityiseen kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Porkkalan vanhaan kansakouluun ja sen elämän kerroksiin eri aikakausina. Teillä on myös ainutlaatuinen tilaisuus nähdä yllätys vuosisatojen takaa – kerromme siitä enemmän paikan päällä!

Porkkalassa on loistavat puitteet virkistyä luonnosta. Luontoasiantuntijamme opastavat havainnoimaan luontoa – saatte yksityisen ”Luontoillan”. Syksyllä virkistyspäivän ohjelmaan voi liittää myös sienestystä. Sienestäminen on virkistävää ulkoiluaktiviteettia. Meillä on valmiudet opastaa sekä vasta-alkajia että jo kokeneempia sienestäjiä.

Boreaalinen metsä
Tyhypäivä
Opi luonnosta
Rakennuskulttuuri
Porkkalan rahakätkö

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?