Yö puumajoitteessa

 

Yhdistä retkeilysi Porkkalan luontokohteissa yöpymiseen puumajoitteessa. Näin jatkat mukavasti luontoelämystäsi yöpuullakin! 

Tämä on sinun yöpuusi: puumajoite on kolmen tukevan puun väliin kiinnitetty teltta ”ilmassa”, josta näkee moneen suuntaan. Siinä on ihan oma tunnelmansa. Katsele puitten latvoja ja sinitaivasta, kuuntele luonnon ääniä, ja nauti olostasi!

 

 

Matalankynnyksen yö Porkkalan taigametsässä

€80 / henkilö + aamiainen

touko/kesäkuu-syyskuu

Kesto yksi yö

Yövy luonnon helmassa

Puumajoite (puuteltta) ei ole perinteinen teltta, vaan sen lattia on reilun metrin korkeudella maasta. Käytössäsi on Tentsile Stingray -teltta, johon voi majoittua kolme aikuista. Jokaisella sivulla on vetoketjullinen kulkuaukko tai sisälle voi pujahtaa myös lattia-aukon kautta. Sateen sattuessa päälle saa helposti Stingrayn sadekankaan. 

 

Lisätiedot
  • Paikka: Porkkalankylä
  • Henkilömäärä: 1-3
  • Aamiainen sisältyy hintaan
  • Makuupussi, makuupussilakana ja makuualusta sisältyvät hintaan
  • Teltan lähellä on mahdollisuus grillaamiseen (nuotiopaikka)
  • Metsän reunalla on puucee.
  • Puumajoitteet ovat käytettävissä normaalisti kesäkuusta syyskuuhun. Säiden mukaan mahdollisesti muulloinkin.
Mitä tarvitset mukaasi

Omat henkilökohtaiset mahdolliset retkitarvikkeesi.

Ruokailumahdollisuus

Jos haluat eväskorin iltaa varten, kysy meiltä (lisämaksullinen)

Usein kysyttyä

Miten maksetaan? Paikan päällä kortilla

yö porkkalan taigametsän kupeessa

Puuteltta on sijoitettu päärakennuksen läheisyyteen, kallioisen metsän reunaan. Täällä ei ole naapureita näköetäisyydellä. Tämä on paikka, jossa olet Porkkalan luonnon syleilyssä. Kuulet lintujen elämänmenoa, puiden huminaa, meren pauhinaa. Alkukesästä haahkakoiraiden kosioääniä kantautuu mereltä. Kesällä tarkkakorvainen voi kuulla kehrääjälinnun hyrisevää soidinääntä. Merikotka näkyy täällä usein, joskus kalasaalis kynsissään. Metsäkauriin karheita haukahduksia, peukaloisen rätinää….  Voit ehkä päästä näkemään läheltä valkohäntäkauriita. Kesällä niiden vasat ovat täplikkäitä ”bambeja”. Yöaikaan täällä liikkuu myös mäyrä – ehkä sinä olet se onnekas, joka saa siitä näköhavainnon!

Ota yhteyttä